Bitcoin.com wil $200 miljoen Bitcoin Cash (BCH) beleggingsfonds lanceren

Bitcoin.com is van plan om een $200 miljoen Bitcoin Cash (BCH) beleggingsfonds te lanceren. Dit meldde Roger Ver tijdens een Bitcoin Cash bijeenkomst in Londen op 19 november. Het nieuwe Bitcoin Cash Ecosysteem Fonds zal zich richten op betalingsoplossingen en non-custodial diensten voor Bitcoin Cash. De cryptocurrency kwam in augustus 2017 uit een hard fork van Bitcoin (BTC). Volgens een officiële aankondiging zijn de details van het BCH Ecosystem Investment Fund nog niet definitief maar waarschijnlijk kunnen institutionele beleggers in de toekomst deelnemen. Kort geleden heeft Roger Ver bekendgemaakt dat hij zal aftreden als CEO bij Bitcoin.com en dat Stefan Rust zijn functie overneemt. Bitcoin Cash leider Ver is nu de uitvoerend voorzitter van Bitcoin.com. Lees hier het hele artikel! Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!