Bitcoin Nigeria

Bitcoin (BTC) zal nog steeds de $25.000 halen tegen 2020 volgens Tom Lee

Tom Lee, de grondlegger van Fundstrat Global Advisors en één van de befaamde Bitcoin bulls van Wall Street, gelooft dat Bitcoin (BTC) zijn prijswaarde aan het opbouwen is. Het volgt hetzelfde pad als de Silicon Valley grootmachten. Dit meldde hij gedurende een interview voor CNBC’s Street Signs Asia op 15 november.

Tom Lee vertelde tijdens het interview over de logica achter de voorspelling van Fundstrat van een $25.000 Bitcoin tegen 2022. Deze BTC voorspelling was ingezet in 2017 als onderdeel van een vijf jaars prognose. Lee denkt nog steeds denkt dat het vrij eenvoudig te bereiken is:

“Cryptocurrencies zijn activa met een netwerkwaarde. Dit betekent dat hoe meer mensen het bezitten, hoe groter de waarde zal zijn. Als je het aantal gebruikers verdubbelt, krijgt je een verviervoudiging van waarde. Om naar $25.000 te gaan, moet je in principe iets minder dan 4x stijgen, wat betekent dat je het aantal mensen met Bitcoin moet verdubbelen.”

Lee zei dat Fundstrat schat dat ongeveer een half miljoen mensen Bitcoin bezitten en gebruiken. Je zou dus een miljoen gebruikers moeten hebben om een waardering van $25.000 te krijgen.

FAANG aandelen

Lee merkte op dat dit in principe een overeenkomst is rondom de prestaties van FAANG-aandelen (Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google) sinds hun lancering op de beurs. Hij zei:

“70% van hun rendement sinds lancering op de beurs wordt verklaard door de groei van het wereldwijde internet in die periode. Met andere woorden, het gaat om de groei van het internet, en dat is hoe cryptocurrencies zullen werken.”

Bron: Cointelegraph

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN