Bitcoin koers

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (14-11)

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Onze voorspelling van vorige week heeft goed uitgepakt en wij hebben onze short posities inmiddels verzilverd, omdat wij kort op de bal spelen en ook veel gebruik maken van korte ritjes. Vandaag werd bekend dat Google het mogelijk gaat maken om in de Verenigde Staten bankrekeningen te openen via de internetgigant. Banken worden nerveus en zoeken samenwerkingen met de techbedrijven.. Kortom de betalingswereld is hard aan het veranderen.

4 uurgrafiek Bitcoin:

Bron: TradingView

Op de 4 uur grafiek zien wij allemaal correctie waves, dit zijn de WXYZ waves.

1 uurgrafiek Bitcoin:

Bron: TradingView

Op de 1 uurgrafiek ligt er support tussen 8458,50 en 8566,5 en een zeer sterk resistance gebied tussen 9166,50 en 9464,00 en wij denken dat Bitcoin hier niet door heen gaat breken en daarna een harde bounce naar beneden gaat krijgen.

Support zone:

  • 8485,50 – 8566,50 (korte termijn)

Resistance zone:

  • 9166,50 – 9464,00 (korte termijn)

15 minuten grafiek Bitcoin

Bron: TradingView

Op de 15 minuten chart ziet het er als volgt uit en is het spannend hoe diep we terug zullen vallen in het support gebied.

Support zone:

  • 8459 – 8558 (zeer korte termijn)

1 uurgrafiek ETH:

Bron: TradingView

Vervolgens kijken wij nu ook naar Ethereum (ETH) want daar zijn wij ook zeer interessante bewegingen om op in te spelen.

Op de 1 uur grafiek zien wij steeds een vervolging van de HL met een support gebied tussen 182,70 en 184,40 en resistance op 192,60 , 194,75 en 197,80. Wij denken dat ETH niet door de resistance heen gaat breken en daarna de weg naar beneden gaat vinden, tot ongeveer 163,10. Kortom zeer interessant om op te traden.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G-Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN