Bitcoin koers

BitGo verwerkt meer dan 20% van de Bitcoin-transacties

BitGo verwerkt meer dan 20% van de Bitcoin-transacties. Dit zei het bedrijf gisteren op de CoinDesk’s Invest: NYC-conferentie.

Het statement van de crypto-bewaarder en uitgever van portefeuilles voor warme en koude opslag betekent dat een aanzienlijk deel van on-chain-transacties door hen uitgevoerd worden. Dit is op zijn beurt weer een teken van consolidatie en macht, in de crypto-ruimte.

Dit kan een groot gevaar zijn voor de markt. Wat gebeurt er als BitGo ten onder gaat? Lopen die activa dan in gevaar? Maar toen die vraag rechtstreeks aan de CEO van BitGo, Mike Belshe, werd gesteld zei hij dat er niets te vrezen was. Hij zei het volgende:

“Het grote ding dat we doen is het proberen van faalpunten te verwijderen. Het multi-signature sleutelsysteem van BitGo beveiligt activa, zelfs als één laag wordt doorbroken. De klanten houden de sleutels vast.”

Belshe heeft de groei van BitGo toegeschreven aan de waarde van hun multi-sig beveiliging. In een verklaring zei hij:

“Het is een grote verzekering voor onze klanten dat zij altijd de controle hebben over hun eigen vermogen, ongeacht de omstandigheden. BitGo is hun vertrouwde partner die erop is gericht de markt voor digitale activa elke dag groter, sterker en veiliger te maken.”

Bron: CoinDesk

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN