Bitcoin koers

Bitcoin koers update door G-Cryptotargets (2-11)

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Na een plotselinge stijging van meer dan 40% in 24 uur afgelopen week is de Bitcoin (BTC) koers nu in een rustiger vaarwater gekomen. De plotselinge ultieme stijging had mede te maken dat de president Xi Jinping zich vorige week positief over blockchain uitliet.

Oktober is sterk boven de $9000 gesloten. Wij denken dat het slechts een kwestie van tijd is voordat de cryptomarkt flink gaat stijgen, mogelijk om de tweede fase van deze voortdurende bull-cyclus.

Voor de lange termijn denken wij dat met het uitzicht op de halving na de komende daling de stijging wel eens hard kan gaan en zullen wij niet verbaasd zijn als in 2020 de Bitcoin koers een all-time high gaat bereiken, maar helaas is het nog niet zo ver en blijven wij voor de korte termijn bearish. Op de korte termijn zou de prijs door kunnen zakken richting $8321 – $8230, dit is tevens een support zone.

Uur grafiek

Dag grafiek

Op de dag grafiek lijkt het erop dat we de 4e subwave afgerond hebben om de laatste belangrijke subwave te starten en uiteindelijk de complete C wave af te ronden.

Support zone:

  • 8331 – 8230 ( korte termijn )

Resistance zone

  • 9400 – 9600 ( korte termijn )

Kortom, volgens de analyses zijn wij bearish op de korte termijn, maar we vormen ook een bull flag die uit kan breken omhoog.

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die G-Cryptotargets maakt? Volg hen dan op de onderstaande kanalen!

G-Cryptotargets is een jong traderscollectief die sinds 2011 actief zijn als traders in de cryptomarkt.

Bezoek de website voor meer informatie: www.g-Cryptotargets.com

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN