Justin Sun geeft aan Poloniex niet over te gaan nemen

De oprichter en CEO van Tron (TRX), Justin Sun, weerlegt de geruchten dat hij een investeringsgroep leidt achter de overname van cryptocurrency-exchange Poloniex.

Zoals Cointelegraph op 18 oktober rapporteerde, is de crypto-beurs Poloniex zich van het wereldwijde financiële dienstverleningsbedrijf Circle los aan het maken, om een ​​nieuw handelsplatform te lanceren dat geen klanten vanuit de VS ondersteunt.

Polo Digital Assets, het nieuwe bedrijf achter Poloniex, wordt volgens een officiële blogpost ondersteund door een niet-gespecificeerde Aziatische investeringsgroep. Vervolgens werd er door The Block gemeld dat Sun wellicht betrokken is bij de bovengenoemde Aziatische investeringsgroep.

Volgens het artikel leidt Sun het investeringsconsortium en maakte een persoonlijke verschijning op het hoofdkantoor van Circle. Aan de werknemers van Poloniex werd naar verluidt ook gevraagd of ze liever bij Circle blijven, of dat ze liever overstappen naar Polo Digital Assets.

In een tweet, die op 19 oktober gepubliceerd werd, heeft Sun beweerd dat hij “niets koopt” en hij maakt ook duidelijk dat hij coins heeft van alle beurzen die TRX verhandelen.

Hij zei:

“Investeer gewoon wat en help mijn vrienden. Ik heb eigenlijk een enorme bag met $BNB, $HT, $OKB etc. en wed op alle beurzen die $TRX & $BTT ondersteunen.”

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!