Cryptocurrency beurs Coinexchange.io sluit de deuren

De kleine cryptocurrency-beurs Coinexchange.io heeft aangekondigd dat het de deuren gaat sluiten, vanwege financiële haalbaarheid. Dit volgens een officiële aankondiging die op dinsdag 1 oktober geplaatst werd.

Volgens de aankondiging was het een puur zakelijke beslissing en had het niks te maken met een hack of een ander incident.

Coinexchange.io heeft een dagelijks volume van ongeveer $500.000, volgens CoinMarketCap, en ondersteunt meer dan 500 altcoins. Het platform verklaarde:

“Helaas is het voor ons niet langer economisch haalbaar om marktdiensten te blijven aanbieden. De kosten voor het bieden van het vereiste niveau van beveiliging en ondersteuning zijn nu hoger dan onze inkomsten.”

Handel en stortingen op Coinexchange.io worden opgeschort op 15 oktober. Alle handelaren worden ook verzocht om elke activiteit zo snel mogelijk te stoppen. De website en opnames blijven operationeel tot 1 december.

Coinexchange.io heeft tevens aangegeven dat het in de toekomst wellicht zal terugkeren, als de marktomstandigheden veranderen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!