Bitcoin mining

Bitmain lanceert energiezuinigere Antminer S17e

Crypto-mining gigant, Bitmain, lanceert twee nieuwe modellen voor zijn Antminer-reeks, waarvan er één de krachtigste tot nu toe is. Dit volgens een artikel vandaag op CoinDesk geplaatst werd.

De Antminer S17e is afgelopen vrijdag aangekondigd en heeft een hash snelheid van 64 terahertz per seconde en een energie-efficiëntie van 45 joule per TH. De cijfers zijn het beste te vergelijken met het huidige, meest krachtige, model dat te koop is. Volgens de Bitmain-website is dat een S17 met 53 TH / s en een efficiëntie van 45 J / TH in de normale vermogensmodus.

De tweede nieuwe Antminer, de meer budgetvriendelijke T17e, biedt een hash snelheid van 53 TH / s en een energie-efficiëntie van 55 J / TH. Deze lijkt identiek hashing-vermogen en lagere efficiëntie te bieden als het S17-model dat al te koop is, maar tegen een lagere prijs.

In de aankondiging zei Bitmain het volgende:

“Beide nieuwe modellen zijn ontworpen voor stabielere prestaties op de lange termijn, om zo de onderhoudskosten voor klanten te verlagen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de warmteafvoertechnologie met twee buizen. Dit zorgt ervoor dat de efficiëntie van de warmteafvoer verbetert is.”

Ze zijn ook geladen met nieuwe software die ‘veiliger’ is dan voorheen om ‘kwaadwillende aanvallen’ te voorkomen.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN