OKEx blockchain

Wat is hash snelheid?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De hashrate van een cryptocurrency, ook wel hashing of rekenkracht genoemd, is een maatstaf die aangeeft hoeveel berekeningen dat een bepaald netwerk per seconde kan uitvoeren. Een hogere hashrate verhoogt de concurrentie tussen miners om nieuwe blocks te valideren en het verhoogt ook de hoeveelheid middelen die nodig zijn voor het uitvoeren van een 51% -aanval op het netwerk. Hier wordt het netwerk dus alleen maar veiliger door.

Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN