BitGo lanceert EOS ondersteuning

Het cryptocurrency trust- en beveiligingsbedrijf, BitGo, heeft de lancering aangekondigd van een multisignature wallet en van een bewaar-service voor EOS. Dit volgens het persbericht dat op 22 augustus gepubliceerd werd.

De chief technology officer van het bedrijf, Ben Chan, zei:

“De EOSIO-software heeft enkele innovatieve onderscheidende factoren, zoals de hoge transactiecapaciteit en het kostenmodel, waarvoor ons engineering team ons platform moest opschalen. We hebben met succes een ervaring voor EOS-gebruikers kunnen creëren die naadloos en consistent is.”

BitGo voegde eraan toe dat de beveiligings-, bewaar- en liquiditeitsservices worden beschermd door multisignatures, en alle ondersteunde activa zijn geïntegreerd via een enkele programmeerinterface voor toepassingen. De service ondersteunt nu meer dan 200 munten en tokens.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!