Blockchain.com

Blockchain wallet werkt samen met BitPay

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Crypto wallet-service Blockchain Wallet maakte een samenwerking bekend met de grootste bitcoin-processor, BitPay. Dit meldde blockchain.com op 23 augustus in een blogpost.

Blockchain gaat de betalingsarchitectuur van BitPay integreren in zijn wallet diensten. Door deze samenwerking kunnen Blockchain wallet-gebruikers online of via mobiele apparaten betalen.

BitPay is een van de grootste crypto-betalingsprocessors en verwerkt elk jaar ongeveer $1 miljard aan bitcoin (BTC). Daarnaast wordt het aangeboden in een groot aantal online winkels.

Blockchain heeft op dit moment ongeveer 38 miljoen gebruikers. Meer dan de helft bevindt zich buiten de Verenigde Staten. Verder zijn de wallet-gebruikers van de onderneming goed voor ongeveer een kwart van alle bitcoin-transacties.

We zijn verheugd te zien dat deze nieuwe toevoeging onze Wallet-gebruikers in contact brengt met de wereld van verkopers die bitcoin (en binnenkort andere crypto’s) accepteren als betaalmethode. Één van de belangrijkste manieren om te communiceren met en het ecosysteem van digitale activa te laten groeien.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN