Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Binance biedt slachtoffers van KYC hack levenslang VIP-lidmaatschap

Binance laat weten dat alle gebruikers, die getroffen zijn door de recente Know Your Customer (KYC) hack van het platform, recht hebben op een levenslang VIP-lidmaatschap. Dit volgens een artikel dat op zaterdag 24 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Volgens een officiële blogpost van Binance, neemt de exchange actief contact op met alle potentiële slachtoffers. Ook raden zij aan dat alle gebruikers, die hierdoor getroffen zijn, zo spoedig mogelijk nieuwe identificatiedocumenten aanvragen bij de gemeente.

Het bericht luidt als volgt:

“We compenseren alle getroffen gebruikers met een levenslange Binance VIP-lidmaatschap, inclusief preferentiële handelskosten, ondersteuning en meer services.”

Het onderzoek naar de oorzaak van de KYC-datalek is nog steeds aan de gang. Het beveiliging- en onderzoeksteam van de exchange probeert de onbekende hacker te identificeren.

Binance heeft al wel verklaard dat sommige van de gelekte afbeeldingen overeenkomen met de afbeeldingen die werden verwerkt door een externe leverancier (waarvan de naam nog niet genoemd is).

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!