BitMEX emailadressen

Binance biedt slachtoffers van KYC hack levenslang VIP-lidmaatschap

Binance laat weten dat alle gebruikers, die getroffen zijn door de recente Know Your Customer (KYC) hack van het platform, recht hebben op een levenslang VIP-lidmaatschap. Dit volgens een artikel dat op zaterdag 24 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Volgens een officiële blogpost van Binance, neemt de exchange actief contact op met alle potentiële slachtoffers. Ook raden zij aan dat alle gebruikers, die hierdoor getroffen zijn, zo spoedig mogelijk nieuwe identificatiedocumenten aanvragen bij de gemeente.

Het bericht luidt als volgt:

“We compenseren alle getroffen gebruikers met een levenslange Binance VIP-lidmaatschap, inclusief preferentiële handelskosten, ondersteuning en meer services.”

Het onderzoek naar de oorzaak van de KYC-datalek is nog steeds aan de gang. Het beveiliging- en onderzoeksteam van de exchange probeert de onbekende hacker te identificeren.

Binance heeft al wel verklaard dat sommige van de gelekte afbeeldingen overeenkomen met de afbeeldingen die werden verwerkt door een externe leverancier (waarvan de naam nog niet genoemd is).

Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ?

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN