EOS gaat samenwerken met muziek streamingdienst

Het lijkt erop dat EOS een nieuwe partner heeft gevonden in de wereld van muziek streaming. De mede-oprichter van de EOS Alliance, Brock Pierce bevestigde namelijk, volgens een rapport van het Zuid-Koreaanse persbureau NSP, dat de alliantie “een scala aan zakelijk inzicht en ondersteuning zou bieden” voor de Zuid-Koreaanse dienst Soribada.

Soribada stond ooit bekend als het antwoord van Zuid-Korea op Napster, maar veranderde zijn bedrijfsmodel om legale streaming en muziek downloads aan te bieden en werd uiteindelijk één van het grootste muziek platforms van Zuid-Korea.

Soribada zegt dat het een internationaal, EOS-aangedreven, blockchain– en AI-gebaseerd muziek distributieplatform ontwikkelt. De streamingservice zal samenwerken met cloud wallet-aanbieder CoinPayments om het platform te bouwen.

Hoe dit platform er precies uit zal zien is bij ons nog niet bekend.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!