Sureremit maandelijkse update

We starten dit artikel met een korte introductie over SureRemit Vervolgens zetten we alle belangrijke gebeurtenissen van de maand juli op een rijtje. Stoelriemen vast en lees aandachtig mee!

Wat is SureRemit?

SureRemit is een zuster onderneming van SureGifts, SureBids en SureCredit, allen behorend tot de SureGroup die giftcards, vouchers en Corporate Rewards in Afrika op de kaart heeft gezet. Sureremit wordt ondersteund door een bestaand bedrijf en dat maakt het project erg betrouwbaar. De ontwikkelaars van Sureremit hebben al een retail voucher-infrastructuur in heel Afrika ontwikkeld via Suregifts. SureRemit is een ‘non-cash remittance’ platform, gebouwd op de Stellar Blockchain en door gebruik van de ‘Remit Token’ (RMT) faciliteert SureRemit cross border payments. ‘Non-cash’ houdt in dat er via het SureRemit platform geen contant geld maar e-vouchers en e-Gift Cards worden verstuurd. SureRemit beschikt over een wereldwijd merchant/retail netwerk dat continue wordt uitgebreid. Wil je meer te weten komen over Sureremit? Klik dan hier en lees meteen onze coin review!

SureRemit goes global

In Juni is de SureRemit Goes Global! marketing campagne begonnen. Iedere week worden er aankondigingen gedaan van nieuwe landen en verkopers die beschikbaar zijn op het SureRemit-platform.

Duitsland, Frankrijk, de VS, Spanje, Singapore en Nederland zijn inmiddels allemaal in juni live gegaan. Daarnaast zijn er 150+ nieuwe handelaren aan het SureRemit-netwerk toegevoegd. SureRemit doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen grensoverschrijdende transacties goedkoper en sneller kan maken.

De maand juli is weer een bijzondere maand voor SureRemit geweest. Zo zijn Maleisie, Vietnam, Indonesie, Thailand, Taiwan en Hong Kong live gegaan. Dit betekent dat er weer een aantal grote landen zich aan het lijstje hebben toegevoegd. Nu kun je dus in deze landen bij bepaalde winkels betalen met SureRemit.

Betaal nu met SureRemit bij de volgende winkels in Nederland:

Met SureRemit kun je vouchers verzenden en ontvangen van en naar 141 landen in de app. Verzend snel geld naar je familie, vrienden en geliefden over de hele wereld (download hem nu op iOS of Android).

Koop SureRemit hier:

Busha
SDEX
StellarTerm
LATOKEN

Social media kanalen:

Sureremit Telegram
Sureremit Twitter
Sureremit Facebook
Sureremit Youtube
Sureremit Reddit

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!