CryptoBenelux - Achtergrond

HPB winnaars bekendmaking van mega winactie!

Het is eindelijk zover! Twee weken geleden is ‘speelronde 1’ van onze mega winactie gestart en vandaag mogen wij eindelijk de 2 winnaars bekend maken van ‘speelronde 2’. De winnaars hebben beide 50 euro aan High Perfomance Blockchain gewonnen. Via deze weg willen wij de twee winnaars met de volgende telegram namen feliciteren:

  • @illnes010
  • @chi3l

https://www.youtube.com/watch?v=RmiX39zzgmw

Op dit moment is ‘speelronde 3’ aan de gang. Wil jij kans maken op 50 euro aan High Performance Blockchain. Klik dan hier!

CryptoBeneluxwinactie

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN