Bitcoin koers

Wat zegt Twitter over de volatiliteit van Bitcoin?

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Voor degene die het gemist hebben. Bitcoin (BTC) is op dit moment erg volatiel. Eerder vandaag steeg ‘s werelds grootste munt naar boven de $12.000,-. Dit was echter van korte duur. 2 uur later dook het digitale goud weer naar onder de $12.000,-.

Omdat wij jullie graag willen voorzien van de verwachtingen, zijn wij Twitter opgegaan om te kijken wat de ‘professionals’ er van zeggen.

@RichardHeartWin (52k volgers)

Richard verwacht dat we binnenkort een nieuwe all time high gaan neerzetten. Hij verwacht ook dat we op korte termijn de $12.000,- echt gaan doorbreken.

@CryptoMichNL (40k volgers)

CryptoMichaël schetst 2 scenario’s.

  1. Retest van een lagere support (onder $11.800,-)
  2. Als we boven de $11.800,- weten te blijven, verwacht dat we de $13.000,- gaan testen.

@SalsaTekila (26k volgers)

Deze twitteraar gaf aan dat hij spijt heeft dat hij niet long gegaan is. Daarnaast geeft hij aan dat het nu wachten is op de daily close. Hij geeft aan dat BTC op de kleinere timeframes er bullish uitziet.

Wat denken jullie? Laat het weten in ons Telegram kanaal door hier te klikken.

Eerder deze week plaatsten wij al een review van Bitcoin. Het digitale goud werd vergeleken met traditionele fiat valuta’s, goud en andere ruilmiddelen. Lees het artikel hier.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN