Coinbase-gebruikers kunnen nu $14 verdienen aan DAI

Coinbase introduceerde op 10 juni drie basislessen van DAI. Door het afronden van een les kan je $2 verdienen. Nu is er echter een geavanceerde les beschikbaar waarmee gebruikers $14 aan DAI kunnen ontvangen. Dit kan allemaal op Coinbase Earn.

Coinbase Earn

Op Coinbase Earn kunnen crypto-liefhebbers meer leren over bepaalde cryptocurrencies. Voor het lezen van deze informatie word je beloond.

Het plan is dat crypto gebruikers meer te weten komen over het nut van een activa en de onderliggende technologie. Daarnaast krijgen ze een deel van de activa om het uit te proberen.

DAI

De blogpost van Coinbase op 10 juni gaf aan dat klanten “DAI konden gaan verdienen door lessen te bekijken en quizzen te voltooien.” Dit is de eerste keer dat een stablecoin beschikbaar wordt gesteld.

Hier is hoe Coinbase Dai beschreef:

Volgens de DAI-whitepaper is DAI een gedecentraliseerde stabiele munt die op Ethereum draait en is gecreëerd met het doel een streefwaarde van ongeveer $1 USD te handhaven.

Tot 26 juli waren er slechts drie basislessen beschikbaar:

  • Wat is Dai? ($2)
  • Waar wordt Dai voor gebruikt? ($2)
  • Hoe blijft Dai stabiel? ($2)

Op 26 juli is er echter een geavanceerde les toegevoegd ‘Genereer Dai met Maker’ waarmee je $14 extra aan DAI kunt verdienen.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum, maar heb je nog geen account op Coinbase? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!