Justin Sun

Justin Sun publiceert video vanuit San Francisco

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De oprichter van Tron, Justin Sun, zond een live video uit in San Francisco. De geruchten gingen rond dat hij China niet mocht verlaten vanwege een politieonderzoek. Dit meldde cointelegraph op 23 juli.

Op 23 juli startte hij een live video op Twitter om geruchten rondom het politieonderzoek te ontkennen. Dit wegens beschuldigingen van witwassen, gokken en verspreiding van pornografie.

Bovendien plaatste Sun een foto van zichzelf samen met Cliff Edwards, de communicatie directeur van Tron. Op de achtergrond van de foto is de Bay Bridge te zien.

Gisteren meldde het lokale Chinese mediakanaal Caixin dat ‘Het bureau tegen financiële internetrisico’s’ beveiligingsorganen oproept om onderzoek naar Sun te starten. Volgens Caixin staat in de Chinese wet dat personen die worden onderzocht het land voor een maand tot een jaar niet mogen verlaten.

Sun’s lunch met Warren Buffett verzet

Volgens een tweet van de Tron Foundation op 22 juli zal de vergadering op een andere dag ingepland worden omdat Sun schijnbaar ziek is geworden door nierstenen.

Op 22 juli schreven we eerder al een artikel over Sun’s Lunch. In dit artikel vertellen we over de uitnodiging van nog een grote en bekende naam. Lees het artikel hier!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN