Bitcoin koers

Inzetten op $100.000 per Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Het in de Verenigde Staten gevestigde LedgerX biedt particuliere investeerders nu de mogelijkheid om in te zetten op $100.000 per Bitcoin in 2020. Dit volgens een publicatie die op woensdag 17 juli geplaatst werd op Cointelegraph.

Mocht Bitcoin stijgen naar $100.000, dan zou dit een stijging van meer dan 1000% betekenen ten opzichte van de huidige prijs. Tevens zou dan de marktkapitalisatie bijna $2 biljoen bedragen.

Deze bullish gok op Bitcoin is het eerste crypto-derivatenproduct dat beschikbaar is voor particuliere investeerders, sinds de CFTC goedkeuring van het bedrijf.

Institutionele beleggers zijn de afgelopen 2 jaar al in staat geweest om derivaten via het platform te verhandelen. Paul Chou, CEO van LedgerX, heeft aan Bloomberg onthuld dat dergelijke klanten (die elk een vermogen bezitten tussen de $10 miljoen en $1 miljard) al interesse hebben getoond in het nieuwe product. Hij zei:

“Tientallen van deze instellingen hebben ons verteld dat zij geïnteresseerd zijn in het verhandelen van zo’n contract. Ik begrijp dat $100.000 een groot aantal is, maar velen van ons die al een tijd in deze markt actief zijn, herinneren zich nog de $1,- Bitcoin, en toen werd het $10 en $100 en $10.000. Een contract van $100.000 laat ons niet eens knipperen.”

Gisteren plaatsten wij een artikel waarin aangegeven werd dat Bitcoin de support van $10.000 niet wist te houden tijdens de Libra hoorzitting.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN