Officiële announcement van Max Property Group (15-7)

Beste CryptoBeneluxers,

Als dit niet het beste nieuws ooit is voor de waarde van het MPG-token, dan weten we niet wat het dan wel is!

Uitgifte team tokens na Lock-in periode

We vertragen de uitgiftedatum voor de team-tokens, die eigenlijk op 1 juli 2019 zou plaatsvinden, totdat we onze licentie van de Nederlandse financiële autoriteit (AFM) hebben verkregen. We verwachten dat dit proces ongeveer 4-5 maanden duurt, maar er kan helaas geen exacte datum aangekondigd worden. We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden en, zodra we een datum hebben, zullen we deze via onze kanalen bekendmaken.

MPG Token Burn-evenementen

Zoals jullie weten, hebben wij op 12 juli, tijdens ons “Live MPG Token Burn-evenement” op het MPG-hoofdkantoor in Rotterdam, 40.000.000 MPG-tokens geburned. Deze tokens zijn overgemaakt van het PRE-ITO-account (ARDOR-EJE2-QCZZ-66YB-7AGW8) naar een specifiek burn account (ARDOR-4778-V7PK-JEL9-23NYA).

We kunnen nu ook aankondigen dat alle resterende MPG-tokens, die nog in de PRE-ITO en ITO PHASE I wallets staan, ook geburned zullen worden. Beide wallets bevatten 216.156.780.12 MPG-tokens en door deze te burnen zullen wij dus ruim 21% van alle MPG-tokens uit de roulatie halen!

De exacte datums, zullen deze maand bekend worden gemaakt.

Platformkosten zijn bijgewerkt vanwege blockchain-integratie 

Tevens zijn wij verheugd om aan te kondigen dat het integratieproces van blockchain technologie nu echt begonnen is en dat een deel van de fees op het Max Crowdfund-platform nu in MPG-tokens betaald dient te worden. Meer informatie over de kosten is te vinden op deze pagina’s: 

  1. Beleggerskosten
  2. Fundraiser-tarieven

De vastgoed listing kosten zullen worden toegevoegd, zodra we met de ontwikkeling van deze functionaliteit klaar zijn.

Belangrijk om in gedachten te houden is dat alle MPG fees die we ontvangen automatisch worden geburned. 

Roadmap-update

We hebben onze roadmap bijgewerkt met alle reeds behaalde mijlpalen, aan welke we nu werken en wat onze plannen voor de toekomst zijn. We vertrouwen erop dat jullie het harde werken van ons team waarderen, om te zorgen dat Max Crowdfund het beste vastgoedproject wordt.

Kortom: er is nog steeds genoeg te doen maar we boeken gestage vooruitgang. We blijven het platform continu verder ontwikkelen en verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Mark Loyd 
Directeur

Ben je benieuwd wat MPG doet? Klik dan hier om de review te lezen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!