Bitsane verdwijnt met crypto van 246.000 gebruikers

Cryptocurrency exchange Bitsane, is verdwenen en heeft hiermee ongeveer 246.000 accounts met zich meegenomen. Volgens de berichten hadden de gebruikers in de maand mei al problemen om opnames te doen op het platform. In eerste instantie zou het enkel om technische problemen gaan, maar vervolgens bleek op 17 juni zowel de website en alle bijbehorende social media accounts van Bitsane te zijn verwijderd. Zowel de CEO als de Chief Technology Officer, Aidas Rupsys (CEO) en Dmitry Prudnikov (CTO), zijn beiden niet bereikbaar tijdens het onderzoek naar de zaak. Zelfs de persoonlijke Linkedin account van Prudnikov zou zijn verwijderd Volgens de website van Bitsane, telde de cryptocurrency exchange in mei 2019 meer dan 246.000 geregistreerde gebruikers. Daarnaast werd er dagelijks op het platform voor meer dan $7 miljoen aan cryptocurrencies verhandelt. Een gebruiker beweerde zelfs 150.000 dollar te hebben verloren. De meeste gebruikers in de VS hebben ondertussen al klachten ingediend bij de F.B.I., maar voorlopig is er nog geen zicht op een oplossing voor de gedupeerden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!