Officiële announcement van Max Property Group

Beste CryptoBenelux / MPG community,

Naar aanleiding van de board meeting op 4 juni, kunnen we nu de volgende plannen voor het komende kwartaal (Q3-2019) aankondigen. Blijf zeker doorlezen, dit wil je niet missen!

Bruce Springsteen zong “We didn’t start the fire”, maar zou MPG dat wel moeten doen? Het antwoord is een volmondig JA!

Hierbij bevestigen wij dat we het evenredig aantal MPG tokens burnen als dat er op dit moment in circulatie zijn. Dat zijn bijna 40,000,000 MPG tokens oftewel USD 1,000,000!!!

Waarom gaan we deze tokens burnen?

In eerste instantie, hadden we 10% van de MPG tokens apart gezet voor de AirDrop en de referal bonussen. We hebben er aanzienlijk minder gebruikt dan waar wij op geanticipeerd hadden. Na een zorgvuldige berekening van de budgetten voor BDM en Marketing tot Q4-2022, hebben wij besloten dat het een goed idee is om een evenredig aantal tokens wat nu in circulatie is, te burnen.

Dit is ook onze manier om de vroege kopers van MPG tokens te bedanken voor hun support en het vertrouwen dat zij in ons gesteld hebben.

We hebben de burn procedure getest middels het zenden van 100 MPG tokens naar het burn adres. Dit adres is door Jelurida speciaal gemaakt voor Max Property Group. Meer details over het burn adres en hoe de burning in zijn werk gaat kan worden gevonden in dit artikel. (Dit zal binnenkort ook worden weergegeven op de MPG token details pagina).

Het officiële Ardor burn account is @ArdorBurnAccount en het wallet address is ARDOR-Q9KZ-74XD-WERK-CV6GB.

Bekijk het adres hier en verander “Transactions for” naar MPG.

Er komen nog meer MPG burns en deze zullen zelfs GROTER zijn maar, (ja er is altijd een maar) enige ontwikkeling en planning is vereist voordat we onze plannen volledig kunnen uitvoeren. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Live burn event in Rotterdam

Als je het doet, doe het dan goed!

We nodigen een maximum van 50 MPG tokenhouders, of Max Property Group investeerders, uit om naar ons LIVE BURN EVENT te komen. Dit event zal worden gehouden op 12 juli in Rotterdam.

Media afvaardiging (crypto en main stream) zullen ook worden uitgenodigd om dit event bij te wonen en doen uiteraard verslag van de avond.

Drankjes, snacks en een goody bag worden door ons verzorgd. Ook worden er MPG tokens verloot via een prijstrekking. Mocht je hierbij willen zijn registreer je dan z.s.m. door een mail te sturen naar Gudo Thijssen (gudo@maxpropertygroup.com).

Transparantie door Wallets te hernoemen

De Crypto Community wil met name maar één ding die zij zelden krijgt, TRANSPARENTIE!

Bij MPG geloven we 100% in transparantie. Om deze reden hebben wij besloten om al onze tokens te verdelen naar wallet die duidelijk benoemd zijn. Aanzienlijke hoeveelheden van tokens zijn overgemaakt naar deze wallets. Hierdoor kan iedereen zien waar de tokens naartoe gaan en waar ze voor bedoelt zijn.

Bovendien, als we een aantal tokens niet spenderen binnen de toegewezen tijdsperiode, zullen we ook deze overgebleven tokens burnen!

* Voorbeeld: Marketing 2019 – Q3 wallet bevat 2,400,000 MPG tokens, wanneer er maar 400,000 worden gebruikt voor marketing doeleinden dan worden 2,000,000 tokens geburnt einde van Q3 2019.

1)           Details van de hernoemde wallets: (welke allemaal worden gepubliceerd op de MPG Rich List)

a.           14 BD Team wallets, elk bevat 600.000 MPG tokens

b.           14 Marketing wallets, elk bevat 2.400.000 MPG tokens

c.            “Airdrop/Referral wallet” wordt veranderd naar “Registration/Referral Bonus wallet”; (elke nieuwe gebruiker die zich registreert op www.maxcrowfund.com en slaagt voor KYC Clearance Level 1 zal 25 MPG tokens ontvangen)

d.           Burn wallet, deze zal rond de 40,000,000 MPG tokens bevatten wanneer de burn heeft plaatsgevonden (gedurende het live event in July)

e.           9 Seed Round deelnemers wallets; elke wallet zal 5% van hun MPG tokens ontvangen op 1 Juli 2019 volgens de lock-in periode

f.            13 Equity Round wallets, elke wallet zal 5% van hun MPG tokens ontvangen op 1 Juli 2019 volgens de lock-in periode

g.           Founders wallet, deze zal 5% van hun MPG tokens ontvangen op 1 Juli 2019 volgens de lock-in periode

h.           Director wallets, elke wallet zal 5% van hun MPG tokens ontvangen op 1 Juli 2019 volgens de lock-in periode

i.             Advisors/Team Member wallets, elke wallet zal 5% van hun MPG tokens ontvangen op 1 Juli 2019 volgens de lock-in periode

j.             ITO PHASE II wallet, deze zal 50.000.000 MPG tokens bevatten. Deze zullen worden aangeboden voor €0.10 wanneer we starten met onze ITO fase II (September 2019)

k.            Optionele ITO Fases wallet, deze zal 300.000.000 MPG tokens bevatten.

Meer nieuws zal volgen zodra we klaar zijn met de voorbereidingen van de volgende stappen.

Met vriendelijke groet,

Mark Lloyd
Managing Director

Ben je benieuwd wat MPG doet? Klik dan hier om de review te lezen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!