Guus Meeuwis kaarten ook te koop via GUTS

De kaarten van de immens populaire ‘Groots met een zachte G’ concerten van Guus Meeuwis, die in juni van 2020 weer gehouden zullen worden in het Philips Stadion te Eindhoven, zullen te koop aangeboden worden via GUTS tickets.

Grootste show op de blockchain

Met deze verkoop zet Guus Meeuwis een record neer voor de grootste show die is geticket op de blockchain. Het systeem van GUTS gebruikt namelijk innovatieve blockchain technologie om kaartverkoop eerlijker en transparanter te maken. Daarnaast worden de tickets via de smartphone van de bezoeker geregistreerd, waardoor de kopers beschermd zijn tegen woekerprijzen en fraude.

De zanger pakt het record af van cabaretier Jochem Myjer, die eerder dit jaar de titel op zijn naam mocht zetten voor de verkoop van zijn theatertour.

Bescherm de fans

Het is niet de eerste keer dat Guus zich hard maakt voor zijn fans; vorig jaar ondertekende hij samen met tientallen andere grote artiesten al een manifest om aandacht te vragen voor het probleem van woekersites en tickethandelaren waar fans de dupe van zijn geworden. Tot nu toe is er geen actie ondernomen vanuit de overheid om iets aan het probleem te doen, dus is het aan technologische toepassingen, zoals GUTS, om consumenten te beschermen.

Sinds kort raadt de Politie ook aan om tickets via GUTS te kopen, om mogelijke oplichting of onnodig hoge prijzen te voorkomen.

Op de website van de Politie staat het volgende:

“Er zijn verkoopkanalen waar u veilig tickets/toegangskaarten kunt kopen zoals bijvoorbeeld Ticketswap of GUTS.”

Groots met een zachte G

Ieder jaar is het meerdere dagen een groot feest in het Philips Stadion, volgend jaar zal geen uitzondering zijn. Er kan zelfs een schepje bovenop worden gedaan, aangezien het ook nog eens het 15e jaar is dat het feest plaatsvindt; een jubileum dus!

De kaarten voor ‘Groots met een zachte G 2020’ zijn al vanaf vrijdag 7 juni om 10.00 ‘s ochtends te verkrijgen via https://www.guusmeeuwis.nl/.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!