Unibright kondigt partnership aan met Digital Assets

Digital Asset (of Digital Asset Holdings, LLC) is een financieel technologiebedrijf dat producten bouwt op basis van distributed ledger technologie (DLT) voor gereguleerde financiële instellingen, zoals aanbieders van financiële marktinfrastructuur, CCP’s, CSD’s, beurzen, banken, bewaarbedrijven, etc. Het bedrijf heeft $107,2 miljoen opgehaald in drie financieringsrondes.

Marten en Stefan (CEO en CTO) zullen tijdens het aankomende evenement in London spreken samen met Digital Assets en laten zien hoe de Digital Assets programmataal (DAML) geintegreerd kan worden met Unibright. Stefan zal tijdens dat evenement een demo laten zien, hoe een DAML code gecreëerd kan worden vanuit een visuele workflow dat automatisch verbindt met verschillende blockchains.

Er zullen grote namen aanwezig zijn tijdens dit evenement, zoals ABN AMRO, Accenture, Barclays, Credit Suisse, Deloitte, Goldman Sachs, Dell en meer (zie hier de volledige lijst).

Unibright zal dus een presentatie gaan geven over welke mogelijkheden blockchain biedt en hoe zij dit kunnen integreren in hun eigen systeem.

Eind Juni zal de partnership officieel worden aangekondigd door Unibright, echter hebben wij een kleine primeur gekregen.

Voor mensen met vragen over Unibright, die kunnen volgende week langskomen op stand 97 op de Blockchain Expo in Amsterdam (19/20 juni). Dit event is het grootste blockchain event van Europa en gratis te bezoeken als je jezelf hier registreert.

Daarnaast zijn wij van CryptoBenelux bezig met een uitgebreide review van Unibright. Ben je benieuwd naar deze review? Join dan ons Telegram kanaal en blijf op de hoogte!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!