Drie nieuwe exchanges geregistreerd bij de SC in Maleisië

Securities Commission Malaysia (SC) heeft volgens een persbericht van 4 juni drie nieuwe cryptocurrency-exchanges geregistreerd. Het gaat om Luno Malaysia, Sinegy Technologies en Tokenize Technology. Alle nieuwe crypto-exchanges zijn wettelijk verplicht om zich bij het SC te registreren. De exchanges krijgen maximaal 9 maanden de tijd om te voldoen aan de strenge voorschriften van het SC. In een verklaring die werd gedeeld met Cointelegraph, verklaarde Luno dat de bovengenoemde drie exchanges de enige geregistreerde digitale exchanges van activa zijn in Maleisië. David Low, de General Manager van Southeast Asia, zei het volgende:
“We hebben samengewerkt met toezichthouders en banken om de fundering te leggen voor het kopen, verkopen en opslaan van cryptocurrencies en digitale activa. Wij geloven dat dit de toekomst van geld is. Wetgeving zal duidelijkheid en bescherming bieden voor consumenten en ervoor zorgen dat alle cryptocurrency-bedrijven voorzorgsmaatregelen nemen om de investeerders, en hun geld, te beschermen.”
Sinds januari 2018 heeft de SC twee artikelen gepubliceerd met de bedoeling om feedback te verzamelen over de voorgestelde ICO-voorschriften als één van de agendapunten. Ben je benieuwd naar het laatste rypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hierJe kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!