Laatste Crypto Nieuws

Onderzoek: Chinese exchanges zijn verantwoordelijk voor ruim 60% van al de Tether handel

Chinese cryptocurrency-exchanges zijn verantwoordelijk voor ruim 60% van alle Tether (USDT) handel. Dit meldt Diar op maandag 3 juni.

Volgens het rapport zijn de Chinese beurzen in 2019 tot nu toe goed voor meer dan $10 miljard aan USDT-handel. Amerikaanse exchanges daarentegen zouden slechts $450 miljoen aan USDT verhandeld hebben. Binance en Bitfinex vertegenwoordigen naar verluidt bijna het resterende deel, wat goed is voor 31% van alle handel.

Bovendien concludeert de analyse dat de handelscijfers niet misleidend zijn. Volgens hun bevindingen wordt er een gelijk aantal verzonden als ontvangen, wat suggereert dat de getallen werkelijke handel vertegenwoordigen en niet alleen grote spelers die uit willen cashen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN