bitcoin whale

Whales hebben flink ingeslagen in de crypto winter

Het aantal wallets, die tussen de 1.000 en de 10.000 Bitcoin (BTC) er op hebben staan, is sterk gestegen sinds de crypto winter haar dieptepunt bereikte, wat weer wijst op een aanzienlijke accumulatie tijdens de prijsdip. Deze analyse werd gepubliceerd in een nieuw rapport van Diar op dinsdag 28 mei.

De analyse van Diar begint met het vergelijken van gegevens van augustus 2018, toen Bitcoin voor het laatst voor ongeveer $8000 verhandeld werd. De analyse concentreert zich op zogenaamde “Firm Size” Bitcoin wallet-adressen (wallets die tussen de 1.000 en 10.000 BTC bezitten) en merkt op dat dergelijke adressen ruim 26% van het circulerende aanbod bezitten.

In augustus 2018 hadden zij nog minder dan 20% van het circulerende aanbod in handen, wat een aanzienlijke accumulatie van bijna 7% betekent, aldus het rapport.

De totale waarde van deze Firm Size-portefeuilles is nu in totaal $6 miljard meer dan in augustus 2018.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN