Brave browser test crypto beloningen voor Twitter gebruikers

Blockchain browser Brave test een nieuwe beloningsfunctie voor het social media-platform Twitter op zijn Nightly-versie. Dit kondigde zij aan in een tweet op 23 mei. In de post geeft Brave aan dat gebruikers van Brave Nightly toegang zullen hebben tot deze nieuwe functie van de browser. Brave Nightly is de test- en ontwikkelversie van een blockchain-gebaseerde browser die advertenties en websitetrackers blokkeert. Hiermee kunnen Twitter gebruikers tweets tippen met het Brave rewards-programma. De belongingsfunctie is bedoeld om makers van content te belonen met de Basic Attention Tokens (BAT). In een bericht op de website van het project word wat meer uitgelegd over hoe de tipfunctie werkt:
“Wanneer je Twitter opent in de Brave Browser voor desktop zie je een speciale tipknop op elke tweet. Klik op een tiptoets om een ​​beloning direct naar de schrijver van de tweet te sturen. De crypto’s worden direct verstuurd en zijn binnen enkele minuten in hun Brave Rewards account bijgeschreven.”
Met Brave Rewards kunnen de gebruikers ook op YouTube tips geven aan content creators voor het maken en delen van video’s. Brave lanceerde eind april ook Brave Ads. Dat is een optie waarmee de gebruikers van het programma beloningen kunnen verdienen voor het bekijken van advertenties. Met deze optie kunnen gebruikers van de browser 70% van de inkomsten die een advertentie oplevert zelf ontvangen, als een beloning voor hun aandacht in de vorm van BAT coins. Brave Ads zorgt er voor dat ondernemingen contact maken met mensen die geïnteresseerd zijn in adverteren. Hiermee voorkomen ze onnodige kosten en er zijn geen risico’s met betrekking tot privacy, beveiliging en fraude. Heb je de Brave browser nog niet gedownload? Klik dan hier! Brave Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!