AT&T werkt samen met BitPay en accepteert cryptocurrency

AT&T, een van de grootste telecomaanbieders wereldwijd, liet op 23 mei weten dat zij vanaf nu betalingen accepteren via Bitpay in de vorm van cryptocurrency. De mogelijkheid om te betalen met cryptocurrency wordt voorlopig nog niet uitgebreid naar andere producten die AT&T verkoopt, zoals mobiele telefoontoestellen of andere apparaten. Vanaf nu werkt BitPay niet meer in de fysieke winkels van AT&T. De onderneming verklaarde ‘wij willen dat onze klanten op meerdere manieren kunnen betalen voor hun producten of diensten. “We zijn constant op zoek naar manieren om onze services nog verder uit te breiden en te verbeteren “, zei Kevin McDorman, de vice president van AT&T. “We bedienen veel klanten die cryptocurrency gebruiken. We zijn blij dat we ze nu de optie kunnen bieden om hun rekeningen te betalen met de methode waar hun voorkeur naar uitgaat.” De woordvoerder van AT&T zei:
“BitPay biedt betalingsverwerkingsservices voor verkopers en is een van de grootste Bitcoin-betalingsprocessors wereldwijd Veel van onze klanten bevinden zich ook op dit platform en we zijn constant op zoek naar vernieuwingen om onze klanten beter van dienst te zijn.”
Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!