Cryptopia oprichter werkt aan nieuwe exchange

De oprichter van de Cryptopia exchange probeert het opnieuw met een nieuwe exchange genaamd Assetylene. Dit meldde Coindesk op 22 mei in een artikel. De exchange, die zichzelf aanprijst als ‘het meest geavanceerde crypto handelsplatform van Nieuw-Zeeland’, wordt gerund door Adam Clark. Hij is de voormalige oprichter en programmeur voor Cryptopia. Op 15 mei ging Cryptopia in liquidatie na een grote hack die vorig jaar een geschatte $16 miljoen aan cryptocurrency kostte. volgens LinkedIn heeft Clark sinds februari 2018 niet meer aan Cryptopia heeft gewerkt en bouwt hij al minstens negen maanden Assetylene. Cryptopia Foto van LinkedIn Aan de nieuwe exchange moet duidelijk nog veel gebeuren. De ‘About Us’ pagina is leeg en er zijn geen handelsgegevens. Zoals Decrypt in een artikel aangeeft, gebruikt de site de populaire exchange software van TradeSatoshi. Dit is een kant en klare oplossing waarmee je in een paar minuten een exchange kunt starten. Assetylene Foto van Assetylene Is Assetylene een echte exchange? Zal het hetzelfde lot ondergaan als Cryptopia? In de financiële sector zijn in het verleden behaalde resultaten geen indicatie voor toekomstige resultaten. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!