732k adressen bevatten minstens 1 Bitcoin

Bitcoin stapelt zich op in meer dan 732k adressen die minstens 1 BTC bezitten. Ondertussen zien de top-100 Bitcoin adressen meer inkomende dan uitgaande transacties. Op dit moment zijn er 732.982 Bitcoin adressen die meer dan 1 BTC hebben. Vergeleken met de meer dan 20 miljoen bekende adressen vertegenwoordigt dit cijfer een kleine hoeveelheid ‘hele Bitcoin’ eigenaren. De basisdefinitie van geld omvat een rekeneenheid, ruilmiddel en een opslag van waarde. Er is amper enige onzekerheid over of BTC voldoet aan de eerste twee, zelfs als de techniek achter Bitcoin nog niet bepaald efficiënt is. De laatste hindernis van Bitcoin is het zijn van een opslag van waarde, waardoor het in de categorie van activa zoals goud en zilver komt. https://twitter.com/Rhythmtrader/status/1129803816826822657 Het begint erop te lijken dat steeds meer investeerders Bitcoin kopen en vasthouden in afwachting van een parabolische stap vooruit. Gegevens uit BitInfoCharts tonen aan dat 60 procent van alle BTC niet meer dan 12 maanden geleden is verplaatst. Elk top-100-adres heeft een groot aantal BTC aan hun voorraad toegevoegd met slechts een handvol accounts die uitgaande transacties laten zien. Je kunt die uitgaande transacties ook zien als overdrachten naar andere adressen van dezelfde eigenaar om de voorraad te verspreiden. Er zullen nooit meer dan 21 miljoen BTC zijn en deze investeerders zijn zoveel mogelijk hun voorraad aan het vergroten, aangezien de wereldbevolking ongeveer 7,5 miljard bedraagt. Bitcoin Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!