BitMEX Bitcoin

Bakkt test Bitcoin Futures in juli

Bakkt is van plan om begin juli 2019 tests uit te voeren voor Bitcoin futures handel. Dit maakte de CEO van Bakkt op 13 mei bekend in een Medium-bericht.

Voor het eerst aangekondigd in augustus 2018, heeft institutionele crypto-exchange Bakkt nu bekendgemaakt dat het binnenkort Bitcoin futures trading testing zal introduceren op een federaal gereguleerde futures-exchange dit in samenwerking met haar moederbedrijf Intercontinental Exchange (ICE).

Bakkt werkt samen met zowel ICE Futures U.S. exchange als ICE Clear U.S. clearinghouse om het testen van Bitcoin futures trading en custody voor te bereiden. Loeffler schreef:

“In samenwerking met onze exchange- en clearingpartners bij ICE zullen we de komende weken met onze klanten samenwerken om ons voor te bereiden op gebruikersacceptatie tests voor futures en custody, waarvan we verwachten dat ze in juli van start zullen gaan.”

Tegelijk met de bekendmaking meldde de onderneming ook dat het nauw samenwerkte met de Commodity Futures Trading Commission in de Verenigde Staten. Met als doel om te voldoen aan federale regelgeving en om te voldoen aan belangrijke vereisten op het gebied van beleggersbescherming.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN