Vitalik Buterin, Joseph Lubin doneren beide 1.000 Ether aan Moloch DAO

Ethereum-oprichters Vitalik Buterin en Joseph Lubin, doneren elk 1.000 Ethereum (ETH) aan de gedecentraliseerde autonome organisatie Moloch (DAO). Deze donatie brengt het totale geldbedrag van de organisatie op $1 miljoen. Dit meldde Cointelegraph op 10 oktober. MolochDAO is in maart publiekelijk gelanceerd als een crowdsourcing financieringsinitiatief ter ondersteuning van Ethereum infrastructuurprojecten. Het begon met 22 stichtende leden, die elk 100 ETH in het gedecentraliseerde en autonome subsidiesysteem deponeerden.
“Ons doel is om de ontwikkeling van het openbare Ethereum-infrastructuur te versnellen waar veel teams behoefte aan hebben, maar er zelf niet voor willen betalen. Door onze ETH samen te voegen, kunnen teams die voortbouwen op Ethereum collectief open source-werk financieren dat volgens ons in ons gemeenschappelijk belang is.”
Vitalik Buterin trad eerder op als adviseur van een ander Ethereum crowdfundingproject, het Ethereum Community Fund (ECF). Het plan is om meer dan $100 miljoen uit te betalen aan veelbelovende projecten op het Ethereum platform. De ECF noemden hun eerste vijf subsidieontvangers aan het begin van 2018 en kondigden in augustus 2018 het tweede deel aan. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!