Aeron (ARN) vijfde Ethereum project dat overstapt naar Binance Chain

Aeron (ARN), een crypto project dat blockchain gebruikt om de luchtvaart te verbeteren, heeft bekendgemaakt dat het de Binance Chain en de BEP2 tokenstandaard gaat gebruiken. Volgens de aankondiging maakt Aeron de beslissing op basis van de volgende redenen:
  • Goedkope transacties
  • Snelle blockchain
Ben je Binance gebruiker en heb je ARN in je wallet? Dan hoef je zelf geen handelingen te verrichten. ERC20 – ARN-tokens op Binance.com worden automatisch gemigreerd naar BEP2 – ARN-tokens.

Wat doet Aeron?

Aeron lost met alle informatie die op de blockchain wordt gezet een aantal problemen op met betrekking tot data. Er zijn veel problemen die in de luchtvaart voorkomen. Hierbij kun je denken aan de werkervaring van piloten die gemanipuleerd kan worden of vliegtuigscholen die corrupt zijn en hierdoor piloten helpen bij het vervalsen van certificaten. Met behulp van de dataregistratie op de blockchain, kan ARN deze problemen voorkomen. Wil je traden in cryptocurrencies, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. ? Binance Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!