BC Group lanceert verzekerde bewaardienst voor cryptocurrencies

Het in Hong Kong gevestigde handels- en activabeheerbureau, Branding China Group (BC Group), lanceert een verzekerde bewaardienst voor cryptocurrencies. Dit heeft het bedrijf bevestigd in een persbericht dat op maandag 1 april werd gedeeld met Cointelegraph. BC Group, eigenaar van verschillende blockchain-organisaties, waaronder cryptocurrency trading platform Anxone en digital asset brokerage OSL, gaf aan dat het besloten heeft om de service te gaan bouwen en aan te bieden, om de behoeften van institutionele investeerders in Azië in te vullen. Volgens het persbericht, is het de eerste verzekerde bewaaroplossing voor crypto-activa die lokaal beschikbaar zal zijn, maar ze gaan echter wel verzekeraars gebruiken die in het Verenigd Koninkrijk gevestigd zijn. Hugh Madden, Chief Technology Officer bij BC Group, zei het volgende:
“De custody-service van BC Group verwijdert een van de belangrijkste obstakels die tot dusverre hebben voorkomen dat professionele handelaren en instellingen digitale activa aan hun portfolio’s hebben toegevoegd.”
Hij voegde hier aan toe:
“Deze handelaren kunnen alleen transacties uitvoeren op exchanges die in overeenstemming zijn met strikte wettelijke en fiduciaire richtlijnen en voldoen aan hoge nalevings- en beveiligingsnormen. Verzekerde bewaring is een essentieel onderdeel om aan deze normen te voldoen.” “BC Group verplaatst alle binnenkomende digitale activatransmissies rechtstreeks naar cold storage en pleit ervoor om dit als de industriestandaard te beschouwen.”
Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!