UPS integreert Blockchain platform

Het grootste Amerikaanse koeriersbedrijf UPS en e-commerce technologiebedrijf Inxeption hebben samen een blockchain-aangedreven platform ontwikkeld om de toeleveringsketens van leveranciers te verbeteren. Dit werd bekendgemaakt in een persbericht gepubliceerd op 21 maart. Het nieuwe blockchain-platform dat Inxeption Zippy heet is gemaakt om ondernemingen te helpen hun producten op de markt te brengen, te vermarkten en te distribueren naar klanten. Het platform biedt verkopers de mogelijkheid om de hele supply chain te volgen, van opname in het assortiment tot levering, zodat gevoelige gegevens zoals contractspecifieke prijzen en tarieven alleen openbaar zijn voor de koper en de verkoper. Door gebruik te maken van het platform, kunnen verkopers productinformatie uploaden, orders inplannen, retouren bewaken, transacties verwerken en verkoop- en marketinganalyses, en andere diensten beoordelen. Farzad Dibachi, CEO van Inxeption, zei dat het platform vereenvoudigde prijsoplossingen creëert voor B2B-verkopers met beperkte digitale marketing en IT-middelen. Met als doel om gemakkelijk alle aspecten van verkopen en verzenden vanaf één veilige plaats te beheren. Midden januari maakte UPS een niet-openbaar gemaakte investering in Inxeption. Dibachi gaf toen aan dat zakelijke klanten veilige platforms nodig hebben die hun klantgegevens en bedrijfseigen informatie beschermen. Daarnaast zal het voor hen gemakkelijk worden om te communiceren en zelfs effectiever samen te werken met hun klanten. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!