Bitcoin ETF

SEC gaat meetups organiseren

De Strategische Hub voor Innovatie en Financiële Technologie (Finhub) van de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten gaat een reeks van lokale peer-to-peer (p2p) meetups door het hele land organiseren. Dit initiatief heeft als doel om actiever in contact te komen met de crypto-/FinTech-gemeenschap. Dit werd vorige week woensdag 6 maart op de website van de SEC bekendgemaakt.

De p2p-bijeenkomsten zullen gericht zijn op ontwikkelaars, innovators, advocaten en ondernemers. Deze groep zal in contact kunnen treden met SEC-personeel om vragen of verzoeken beantwoordt te krijgen, die binnen de regelgevende bevoegdheid van het agentschap vallen.

De eerste bijeenkomst zal in San Francisco plaats gaan vinden (26 maart) op het regionale kantoor van de SEC. Bezoekers dienen zich voorafgaand te registreren en om hun algemene aandachtsgebied aan te geven, evenals het specifieke doel van hun komst. Toekomstige deelnemers kunnen ook gedetailleerde informatie, onderzoek en ander ondersteunend materiaal verstrekken dat zij aan de SEC-staf willen presenteren.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN