Airdrops waar je in maart 2019 op moet letten!

Na twee behoorlijk goede maanden voor cryptocurrencies, worden mooie dingen verwacht in de volgende crypto-lente. Hieronder kun je een samengestelde lijst met airdrops vinden die je aandacht waard zijn in maart 2019.

Pibble (4 maart 2019)

Pibble is een blockchain-aangedreven, nieuw foto-ecosysteem. De service brengt makers van afbeeldingen en consumenten bij elkaar en compenseert ze voor verschillende activiteiten. Op het platform kunnen deelnemers tot 4 maart 2019 maar liefst 2.000 PIB-tokens ontvangen via een basis-airdrop. Om mee te doen, moeten gebruikers het Pibble Airdrop-formulier invullen, zich aanmelden op de Allbit Exchange, inloggen bij Allbit, een nieuwe wallet aanmaken, de gegevens naar het Airdrop-formulier sturen en je wallet adres bevestigen waar de PIBBLE-tokens naar opgestuurd kunnen worden.

Almeedex (5 maart 2019)

Almeedex is een crypto-exchange voor het nieuwe tijdperk die gebruikmaakt van ‘augmented reality-technologie’ om haar gebruikers een volgende stap te bieden op het gebied van handelsservices. Het team achter het project viert een tokensale met een exclusief airdrop voor LATOKEN-deelnemers. De airdrop is beschikbaar tot 5 maart 2019. Om mee te doen, moeten gebruikers de Almeedex Telegram-bot starten, het officiële Telegram-kanaal van het project volgen, Almeedex volgen op Twitter, en een bericht retweeten in Almeedex Twitter. Je dient je e-mail door te geven in de telegram bot en te registreren bij LATOKEN. Deelnemers kunnen ook extra 30 tokens ontvangen voor elke nieuwe reflink.

Pharmeum (12 maart 2019)

Pharmeum is wereldwijd het eerste blockchain medisch receptplatform. Het wordt geholpen door state-of-the-art technologie zoals blockchain en kunstmatige intelligentie-technologie. Het doel is om de betaalbaarheid van medicijnen en de algehele kwaliteit voor patiënten wereldwijd te verbeteren. Deelnemers kunnen tot 350 PHRM ontvangen. Je kunt deze ontvangen door mee te doen aan de Pharmeum-airdrop. De airdrop zal op 12 maart 2019 eindigen. Om mee te doen aan deze aidrop, start je een chat met de Phareum Telegram-bot, je wordt lid van de Telegram-groep, volgt het project op Twitter en stuurt je gegevens naar de bot. Deelnemers ontvangen 350 PHRM (Dit is ongeveer $7).

Ferrum Network (13 maart 2019)

Ferrum Network is wereldwijd de eerste ‘high-speed interoperabiliteitsnetwerk voor real-world financiële toepassingen’. Een van de belangrijkste voordelen van dit netwerk is het feit dat het protocol van de volgende generatie is ontworpen om verbinding te maken met elke bestaande blockchain. Deelnemers hebben de mogelijkheid om 100 FRM-tokens te ontvangen door mee te doen aan de airdrop van het netwerk. Om in aanmerking te komen, moeten deelnemers toegang hebben tot het Ferrum Network Airdrop-formulier, lid worden van het Ferrum-netwerk op Telegram, de onderneming volgen op Twitter, een scherm nemen om lid te worden van beide sociale kanalen en de screenshots in het airdrop-formulier indienen. Meer informatie over de airdrop vind je hier.

CryptoSoul (1 april 2019)

CryptoSoul is een online survivalgame die gebaseerd is op ERC-20-tokens met echte waarde. Deelnemers kunnen maar liefst 850 SOUL-tokens ontvangen met CryptoSoul Airdrop. Om mee te doen, moeten gebruikers de CryptoSoul-website bezoeken, op de ‘Get free Soul’ -optie klikken, de gegevens invoeren en zich aanmelden, de e-mail verifiëren en inloggen, lid worden van de Telegram-groep, lid worden van het Telegram-kanaal, de KYC voltooien, 850 SOUL-tokens, download de CryptoSoul-app voor Android (en voltooi de dagelijkse taken voor extra SOUL-tokens). Deelnemers kunnen ook tokens verdienen voor elke reflink.

OOOBTC (12 april 2019)

OOOBTC is een cryptocurrency-exchange die een breed scala aan crypto-handelsservices, beveiliging op hoog niveau, een ingebouwde wallet en vrij lage handelskosten biedt. Deelnemers kunnen OBX-tokens ontvangen door mee te doen aan de airdrop. Om dit te doen, ben je verplicht om een account aan te maken op OOOBTC, je e-mail te verifiëren en in te loggen, je KYC te voltooien en de OBX-airdroppagina te bezoeken, de Telegram-, Twitter- en OOOBTC-e-mail te verifiëren met behulp van de Telegram Bot. Deelnemers kunnen ook extra 50 OBX-tokens ontvangen voor elke nieuwe reflink. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!