Blockchain developers

Vraag naar blockchain developers groeit met 517%

De blockchain-industrie wordt groter en hiermee wordt de vraag naar blockchain developers ook groter. De vraag naar blockchain developers is met 517% gestegen. Dit volgens een onderzoek dat uitgebracht is door Hired op donderdag 28 februari.

In het rapport staat ook dat security-engineer de op één na snelst groeiende rol is (132%) en derde is embedded-engineer (76%). Een functie als blockchain-engineer behoort ook tot de drie best betaalde software-engineering-jobs (in de verschillende steden die in het rapport worden behandeld).

Bron: Hired.com

Blockchain Engineering staat op plek twee, als het gaat om de best betaalde software-engineeringsbaan, in New York en Londen, op plek drie in de regio van San Francisco Bay en Toronto, en op de eerste plek in Parijs. Het gemiddelde salaris ligt ongeveer op $ 105.400.

De San Francisco Bay-area is de locatie met de hoogste salarissen, gemiddeld $ 155.000, terwijl Parijs op de laatste plek staat, met salarissen van gemiddeld $ 67.000.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN