Litecoin Nieuws

Glory Kickboxing gaat samenwerken met de Litecoin Foundation

De welbekende kickboks organisatie, GLORY, heeft vandaag aangekondigd dat zij gaan samenwerken met de Litecoin Foundation om de munt te promoten. Tevens zal het mogelijk zijn om in de webshop met LTC te betalen.

Met deze samenwerking zet Litecoin een grote stap richting adoptie, en met, en met een beetje geluk zien we andere organisaties hetzelfde doen. Charlie Lee, de maker van Litecoin, had het volgende te zeggen:

“GLORY heeft een groeiende wereldwijde fanbase, die voor een groot deel bestaat uit jongeren, die early adopters zijn van deze nieuwe technologie en een groot deel van hun leven online doorbrengen, van het consumeren van content tot het kopen van producten.”

Als deze partnership goed verloopt, zou het een enorme stap kunnen zijn om cryptocurrency te integreren in meer aspecten van commercie, zoals de entertainment industrie.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN