Google Cloud voegt ontwikkelingsplatform van Ontology toe

Het Ontology ontwikkelingsplatform (ont_dev_platform) is uitgebracht op Google Cloud Platform Marketplace. Dit werd bekend gemaakt via een Medium post van Ontology op 23 februari. Met de nieuwe software krijg je diverse hulpmiddelen voor het ontwikkelen van smart contracts op de blockchain van Ontology. Het DApp-product bevat een blokverkenner, een geïntegreerde smart contract ontwikkelomgeving, SmartX en een Ontology testomgeving. Volgens de bekendmaking, maakt de toevoeging het project ‘een van de eerste openbare blockchains die een ontwikkelingsplatform hebben op de belangrijke cloud provider marktplaatsen’. De verklaring verwijst naar het feit dat Ontology ook vanaf december 2018 ter beschikking is op de Amazon Web Services en Microsoft Azure marktplaatsen. Ontology is een openbare blockchain die gelanceerd is door OnChain. Het doel is om het gebruik van de opkomende technologie voor ondernemingen te vergemakkelijken. Ben je een ontwikkelaar of wil je beginnen? Bekijk dan: Ontology ontwikkelaarcentrum Ontology tech community on Discord Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!