Techrock Coin Review

Wat is Techrock

Heb je jezelf ooit afgevraagd of het product dat u in de supermarkt ophaalt, authentiek is en geen namaak? In sommige landen, is dit namelijk een groot probleem. Frauduleuze producten zijn bijvoorbeeld in landen als China en India erg populair. Hier komt Techrock om de hoek kijken. Techrock, eerder bekend als Walimai, heeft eind 2017 hun ICO afgerond en hebben onlangs een rebranding uitgevoerd naar Techrock (Tael). Ze hebben gekozen om te re-branden, omdat zij een breder publiek willen aanspreken. Techrock is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat consumenten weten wat ze kopen en dat het product authentiek is. Met behulp van gepatenteerde RFID-tags helpen ze de authenticiteit van consumentenproducten te waarborgen. Gebruikers kunnen de tags scannen met een applicatie op hun telefoon, om het product te controleren. Consumenten ontvangen daarnaast Tael (de token die gebruikt wordt in het ecosysteem), wanneer ze producten scannen. Het scannen stelt hen in staat om meer Tael te delven, die ze weer kunnen gebruiken om producten te kopen. De token helpt bij het stimuleren van gebruikers om producten te scannen.

Het team

Het project is opgericht door Alexander Busarov en Yarosla Belinskiy. Busarov heeft ervaring met bedrijfsontwikkeling en consulting. Hij werkte anderhalf jaar voor McKinsey en concentreerde zich op investeringsprojecten in de energiesector. Hij ging vervolgens werken als verkoopdirecteur voor een groot bedrijf dat babyvoeding produceert. Waarschijnlijk begreep hij hier de omvang van het probleem waarmee deze markt wordt geconfronteerd. Busarov was ook mede-oprichter van EarlyBird. Dit is een platform voor het werven van investeerders dat in China wordt gebruikt voor startende projecten. Yarsola werkte al twee jaar in China en na twee jaar als Development Manager te hebben gewerkt, is hij overgestapt naar Bain & Co., waar hij werkte als strategisch adviseur voor verschillende sectoren, waaronder financiën, energie en productie. Edward Tsang is een ervaren ontwikkelaar op het gebied van iOS en Android voor zowel B2C- als B2B-applicaties. Daarnaast is hij een blockchain- en IoT-liefhebber met een Computer Science Degree van Oxford University en een MBA van de Tsinghua University. Jackie Xu Rui is een voormalig Managing Director van Edelman Shanghai, verantwoordelijk voor de corporate en merk PR. Ze heeft daarnaast 13 jaar ervaring bij Mullenlowe Profero in verschillende functies, waaronder Head of Solutions, Managing Director en CEO van China. Jim Wang is een voormalig McKinsey & Company consultant met ruim 10 jaar ervaring als strateeg voor vastgoed en infrastructuur. Hij werkte daarnaast met innovatieve bedrijven in de Chinese technologiesector. Vadim Mishin heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van namaak, digitale authenticatie, zichtbaarheid van de supplychain, beveiligde verpakkingen en merkbeschermingsindustrieën. Yasuhiro Takayama is een blockchain & marketing ondernemer en data-analist. Hij heeft een groot netwerk en kan hechte relaties realiseren in Japan.

Token informatie

Naam: Tael
Ticker: Tael
Total Supply: 100.000.000
Circulating Supply: 55.994.914
Huidige prijs: $ 0,1437
Huidige marketcap: $8.000.000
Waar te koop: Bitcoin Meester

Positieve/negatieve punten

Positief:
  1. Techrock richt zich op de markt voor babyvoeding en andere babyproducten. De consumenten op deze markten zijn moeders en zij zijn bereid om elke oplossing te gebruiken om ervoor te zorgen dat hun baby veilig is en zij zijn vaak ook bereid om hier een bedrag voor te betalen.
  2. Techrock heeft al een werkend product. Consumenten gebruiken een applicatie op hun telefoon om items te scannen en dit is iets dat nu al gebeurt.
  3. Tael (de token) wordt op een andere manier gebruikt dan bij de concurrenten. De token functioneert als een beloning die de gebruikers kunnen gebruiken om producten te kopen.
Negatieve punten:
  1. De ruggengraat van Techrock op dit moment is een RFID-label dat bijna niet kan worden afgescheurd zonder te breken. Dit maakt het ideaal om voor bepaalde producten, maar het werkt mogelijk niet goed in de detailhandel.
  2. De technische kant van het ontwikkelteam ontbreekt aan ervaring op basis van beschikbare informatie. Dit is een zorg omdat de token geen waarde heeft, zonder een solide blockchain-netwerk.

Conclusie

Techrock heeft zowel een unieke use-case als een werkend product. Het projectteam concentreert zich op gemoedsrust bij consumenten en dat onderscheidt hen van hun concurrenten. Er zijn echter risico’s aan verbonden. De technische kant van het team ontbreekt in ervaring en dit is jammer. De waarde komt net zo goed uit de beveiliging van het netwerk als uit de manier waarop het gebruikt wordt. Als het team een ​​paar meer teamleden kan toevoegen om te helpen om de blockchain te verbeteren, dan zou dit een hoop kunnen schelen. Het is lastig om te zeggen of dit project hun concurrenten kan uitschakelen, maar dat betekent niet dat het geen goede investeringsmogelijkheid is. De prijs is flink gedaald en er komen veel mooie dingen aan die de prijs omhoog kunnen brengen. Dit is echter geen financieel advies. Disclaimer: Dit is een review. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!