Indiase e-commerce gigant werkt samen met logistiek blockchain bedrijf

Mjunction services limited is het grootste e-commercebedrijf van India. Het bedrijf is een strategische partnerschap aangegaan met blockchain-expediteur Shipnext. Dit meldde het wereldwijde maritieme persbureau Sea News op 20 februari. De CEO van Mjunction, Vinaya Varma heeft gezegd, dat de nieuwe samenwerking is bedoeld om de efficiëntie van de supply chain te vergroten en diensten aan te bieden aan klanten met een toegevoegde waarde. CEO van Shipnext, Alexander Varvarenko, zei dat de grote vrachtbasis van Mjunction naar verwachting meer verkeer, scheepseigenaren en scheepsexploitanten zal aantrekken naar Shipnext-platforms. Mjunction services ltd is een joint venture van twee Indiase staalreuzen: de Steel Authority of India (SAIL) en Tata Steel. Het is niet alleen het grootste eCommerce-bedrijf van India, maar ook de grootste eMarketplace ter wereld voor staal. De onderneming is ook overgegaan op zakelijke gebieden zoals e-retail, e-finance en andere diensten. Volgens Sea News kunnen scheepseigenaren of scheepsexploitanten die willen deelnemen aan het vervoer van vracht door grote Indiase transportbedrijven, zich registreren op het Shipnext-platform. Daarnaast zal Shipnext een Know Your Customer (KYC) uitvoeren voor de bedrijven zich aanmelden. Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!