NEO opent een kantoor in Seattle

Chinees blockchain-platform NEO opent een kantoor in de Amerikaanse stad Seattle. Het nieuwe kantoor zal worden geleid door ex-Microsoft John deVadoss. Dit meldde Cointelegraph op 15 februari. Het NEO Global Development (NGD) kantoor in Seattle gaat deze maand open en ze zullen meteen beginnen met werven van nieuw personeel Hierdoor zal de onderneming waarschijnlijk uit kunnen breiden naar de Amerikaanse markt. Volgens het persbericht heeft NGD samenwerkingen ontwikkeld met Microsoft en andere ondernemingen. Volgens de oprichter van NEO, Erik Zhang, was de reputatie van Seattle voor technisch talent een van de belangrijkste redenen om zijn nieuwe kantoor daar te vestigen. Zhang zei:
“Seattle heeft veel getalenteerde ontwikkelaars en er heerst een sterke sfeer van innovatie. NEO heeft altijd veel belang gehecht aan technologische ontwikkeling.”
daVadoos, die het kantoor zal leiden, werkte hiervoor bij Microsoft en was medeoprichter van messaging-servicetekst11. Bij Microsoft ontwikkelde deVadoss .NET in concurrentie met Java / J2EE. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!