Binance CEO onthult testnet releasedatum voor gedecentraliseerde exchange

Binance lanceert 20 februari een testnet-versie van zijn nieuwe gedecentraliseerde exchange. Dit meldde CEO Changpeng Zhao op Twitter. Het doel van Binance DEX is om cryptocurrency investeerders een gedecentraliseerde basis te bieden voor het verhandelen van tokens. Daarnaast willen ze de aansprakelijkheids- en veiligheidshindernissen wegnemen die verbonden zijn aan traditionele, gecentraliseerde platforms. De testnet-release is voor iedereen toegankelijk en Zhao vraagt in de tweet om feedback van gebruikers. De datum volgt op eerdere bekendmakingen met meer informatie over Binance DEX. De exchange zal ondersteuning bieden voor wallets met cryptocurrency-hardware. Zhao zei eerder deze maand dat deze functie, gebruikers de mogelijkheid zal bieden om te handelen met behoud van de controle over hun private keys. Beloften van een testnet circuleerden sinds december, met Binance sinds het lanceren van een balie voor vrij grote handelaren en andere uitbreidingsmogelijkheden. Wil je traden in cryptocurrencies zoals Ethereum, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken! Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. ? Ben je benieuwd naar andere cryptocurrency begrippen? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!