Ripple breidt UBRI uit met partners in de VS, China en Singapore

Ripple heeft de laatste samenwerkingen bekendgemaakt voor zijn wereldwijde University Blockchain Research Initiative (UBRI), waaronder universiteiten in de Verenigde Staten, Brazilië, China en Singapore. De ontwikkeling werd bekendgemaakt in een persbericht gepubliceerd op 7 februari. Ripple heeft in juni 2018 UBRI gelanceerd voor het ondersteunen van academisch onderzoek, innovatie in blockchain en technische ontwikkeling, cryptocurrencies en digitale betalingen. Het programma heeft nu elf nieuwe partners voor hoger onderwijs aan boord. De volgende universiteiten doen hieraan mee: De National University of Singapore, de Universiteit van São Paulo in Brazilië, het Institute for FinTech Research aan de Tsinghua University in China en Carnegie Mellon, Cornell en Duke universiteiten in de Verenigde Staten. In december heeft Ripple een vermogen en studiefinanciering voor onderzoek op deze gebieden uitgerold en verdere details over de voortgang van UBRI vrijgegeven. De vooruitgang omvat een partnerschap met de University of California en Berkeley, voor het hosten van een blockchain/FinTech evenement op de Haas School of Business. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!