Reserve Bank of India crypto-verbod

Follow-up: Verkoop van QuadrigaCX is waarschijnlijk

Afgelopen week publiceerden wij al een artikel over het feit dat QuadrigaCX geen toegang meer heeft tot de cold-wallets. Nu krijgt een gerechtelijke advocaat de versleutelde laptop van de onlangs overleden CEO. Dit meldt het Canadese CBC op dinsdag 5 februari.

Volgens CBC zal de laptop, die mogelijk toegang kan geven tot de $190 miljoen aan fondsen, gemonitord worden door een onafhankelijke partij tijdens de gehele faillissementprocedure.

Omdat de fondsen in een cold-wallet opgeslagen zijn, is de rechtbank van mening dat de zaak geen typische faillissement is. De schuldeisers zouden kunnen overwegen om van jurisdictie te veranderen om de zaak voort te zetten.

CBC voegt eraan toe dat QuadrigaCX om uitstel gevraagd heeft van 30 dagen, die op 7 maart eindigt, om te zoeken naar de private keys. In het geval dat de toegang niet verkregen wordt, overwegen de advocaten die QuadrigaCX vertegenwoordigen de verkoop van het bedrijf om de schulden af te betalen.

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN