Laatste Blockchain Nieuws

Washington dient wetsvoorstel in voor blockchain technologie

De Amerikaanse staat Washington heeft besloten om in 2019 te beginnen zich te concentreren op technologische innovatie. Dit laten zij direct blijken door, ondanks problemen in het verleden in andere staten, een wetsvoorstel in te dienen dat beoogt een reeks wijzigingen aan te brengen in de huidige wetgeving met betrekking tot blockchain technologie, in het bijzonder op het gebied van identiteitsverificatie.

Blockchain technologie verdient betere reguleringen

Het wetsvoorstel wordt ondersteund door Senators Sharon Brown, Ann Rivers, Randi Becker en Shelly Short.

Volgens officiële informatie van de wetgevende macht van Washington, is wetsvoorstel SB 5638 van plan de Washington Electronic Authentication Act te wijzigen, door bepaalde definities met betrekking tot blockchain technologieën toe te voegen, evenals een reeks andere wijzigingen in de wet.

Verwacht wordt dat de nieuwe wet de technieken voor de verificatie van digitale handtekeningen zal bevorderen door de ontwikkeling van Distributed Ledger-technology te stimuleren.

DLT en blockchain gescheiden

Het wetsvoorstel maakt onderscheid tussen blockchain en Distributed Ledger-technology. Het lijkt ook blockchain te promoten als een hulpmiddel dat zeer nuttig kan zijn voor een hoop industrieën.

Om verwarring bij mensen te voorkomen, bevat het wetsvoorstel een wettelijke definitie van blockchain, die als volgt luidt:

“Blockchain’ betekent een cryptografisch beveiligde, chronologische en gedecentraliseerde consensus ledger of consensusdatabase die wordt onderhouden via het internet, peer-to-peer-netwerken of andere soortgelijke interacties.”

Ze leggen ook uit wat een Distributed Ledger-technologie is:

“Distributed-Ledger-technology” betekent elk gedistribueerd ledgerprotocol en ondersteunende infrastructuur, inclusief blockchain, dat een gedistribueerde, gedecentraliseerde, gedeelde en gerepliceerde ledger gebruikt.”

Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN