KuCoin gaat 8 crypto-projecten van hun platform verwijderen

KuCoin heeft aangekondigd dat de volgende projecten zijn gediskwalificeerd en zullen worden verwijderd van de exchange: Arcblock (ABT) SingularityNET (AGI) Aeron (ARN) DATA (DTA) IHT Real Estate Protocol (IHT) Polymath (POLY) Quantstamp (QSP) Substratum (SUB) De munten worden allemaal per 3 mei 2019 verwijderd, waarbij stortingen worden gestopt vanaf 29 januari 18:00 UTC + 8. Handelsparen zijn gesloten vanaf 3 februari 2019. De acht projecten die worden verwijderd, behoren allemaal tot de top 400 op basis van de marktkapitalisatie. Hoewel alle projecten momenteel op verschillende beurzen staan ​​en een behoorlijk handelsvolume hebben, kan de verwijdering van KuCoin een groot effect hebben. KuCoin kondigde de lancering aan van hun ‘Special Treatment’-gebied voor projecten op de exchange die ervoor zou kunnen zorgen dat er overgegaan wordt naar het verwijderen van projecten, vanwege een gebrek aan activiteit van projecten, niet van het volgen van roadmaps, projecten die door liquidatie gaan en verschillende andere potentiële problemen.

Polymath’s reactie

Chris Housser, mede-oprichter van Polymath, zei het volgende:
“KuCoin eisten dat we juridische brieven en andere materialen zouden indienen die we niet kunnen verzenden. Wij hebben geen interactie met exchanges. Crypto-exchanges zijn aparte organisaties. Ze willen alleen utility-tokens listen, maar om een listing te krijgen, willen ze een listingfee, een juridische opinie en vele andere materialen. De handelingen die je moet doen om deze informatie aan te leveren, zorgt ervoor dat je token steeds meer als effect gezien kan worden. In essentie proberen exchanges je effect-achtige dingen te laten doen om je te listen. Om deze reden hebben we geen interactie met exchanges. Als ze onze token willen listen, dan mogen ze dat. POLY is ERC20 en is heeft een openbaar smartcontract adres.”
Dit is niet de eerste keer dat KuCoin heeft besloten om projecten te verwijderen van de exchange. In december heeft KuCoin ook al 10 projecten aangekondigd die verwijderd zullen worden van de exchange. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!