Bakkt kondigt nieuwe vacatures aan

Het nieuwe cryptocurrency platform Bakkt, dat is opgericht door de exploitant van de New York Stock Exchange (NYSE), heeft in een tweet aangekondigd dat ze een aantal prominente vacatures open hebben staan. Het langverwachte cryptoplatform van de Intercontinental Exchange (ICE) maakte een lijst van acht nieuwe vacatures binnen de onderneming bekend. Deze functies zijn gevestigd in Atlanta en New York City. Sommige functies hebben ook San Francisco, Londen, Hong Kong, Tokyo, Tel Aviv en Singapore als beschikbare locaties. De pagina geeft aan dat de onderneming een aantal ontwikkelaars in dienst probeert te nemen, voornamelijk op directeur en senior niveau. Bakkt is onder andere op zoek naar een directeur van blockchain-engineering, een blockchain-ontwikkelaar, een directeur van beveiligingstechnologie, een mobiele en een software ontwikkelaar. Ook is de onderneming op zoek naar een financieel directeur en ten minste één institutionele verkoopmedewerker. Mike Novogratz, ex-Goldman Sachs partner en oprichter van Galaxy Digital, citeerde in november de lancering van Bakkt als mogelijke doorslag voor de volgende grote prijsactie van de cryptomarkt. Ben je benieuwd naar het laatste Crypto Nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!